Kompetens

Ett brett sortiment

Vi har branschens bredaste produktsortiment samt lång erfarenhet av produkternas användningsområde och hur de bör appliceras på bästa sätt.

Våra produkter
Det breda sortimentet borgar för att vi i de allra flesta fall kan rekommendera system som passar för just era behov utan att ge avkall på kvaliteten och utan att det blir onödigt kostsamt. 
Sortimentsbredden medger att vi kan leverera kompletta system och därmed ha full kontroll på kvaliteten. Färre leverantörer innebär större trygghet för kunden. Vi tror på ett nära samarbete och att alltid finnas till hands för våra kunder med råd, anvisningar, service eller vad som nu behövs – från första kontakten och framöver.

Lång erfarenhet

Vår personal har mångårig erfarenhet av alla förekommande arbeten i korrosiva miljöer. 

Mer om oss
Oftast handlar det om att kunna hantera olika typer av konstruktioner och lösningar i kombination där material skall samverka. Stort yrkeskunnande, stolthet och att alltid leverera det bästa är något vi står för. 
250 års erfarenhet av industriellt korrosionsskydd talar för sig självt. Vi är med andra ord en pålitlig partner och vi hjälper er att göra rätt.

Säkra och trygga leveranser

Med vårt stora kontaktnät har vi alltid möjlighet att leverera totallösningar från mindre projekt till större. Kvalitet och miljö är viktiga delar i vår dagliga verksamhet liksom säkerhetstänkande.

Kontakta oss

STEULER KCH Nordic AB

Box 723
191 27 Sollentuna

Tel växel 08-754 16 40

E-post info@steuler-kch.se

Org nr 556648-4027

HUVUDKONTOR

Sjöängsvägen 9
192 72 Sollentuna

Tel 08-754 16 40

SÄLJKONTOR

Säljkontor Väst, Skövde
Säljkontor Syd, Malmö